Qui Som

QUI SOM

QUÈ OFERIM?

 

Música en directe

Instruments de corda acústics i elèctrics

Emoció

Diversió

Espontaneïtat

Arranjaments de la millor música

Experiències irrepetibles

 

QUÈ FEM?

 

Actuacions en directe

Celebracions

Casaments

Cerimònies

Festes privades

Projectes pedagògics

Audicions per a tot tipus de públic

Cristina Membrive, CONTRABAIX

José Carlos Arjona, GUITARRA

Raúl Heredia, CELLO

CORDES DEL SUD és un trio de corda format per músics professionals titulats superiors en l'àmbit de la música clàssica i contemporània, amb gran experiència en música simfònica, de cambra, antiga, contemporània, tradicional, flamenc, moderna, banda i projectes pedagògics i teatrals.

 

Nascuts a Granollers, Badalona i Sevilla, tots tenim arrels andalusses però vivim a Catalunya i estimem profundament ambdues terres.

Les nostres experiències com a músics en directe estan plenes d'emoció i gaudi. Som músics professionals i músics d'ànima, estimem profundament el que fem i ens omple d'orgull poder combinar totes dues qualitats per a compartir el que fem i el que som amb tothom qui vulgui escoltar-nos.

L'experiència al carrer és incomparable i irrepetible cada vegada, necessitem de tant en tant deixar de fer "música de museu" i crear-la a cada instant en el veritable sentit del concert, que té com a definició originària la interpretació d'una obra musical davant d'un públic, on totes dues parts, artista i espectador tenen a fi fer la seva pròpia aportació a la creació de l'espectacle.

Som partíceps de la creació de la música que fem en funció del públic que tenim davant a cada instant, ens adaptem a ell i sentim un profund respecte i estima per tothom qui decideix lliurement passar una estoneta del seu temps davant de nosaltres per tal d'escoltar-nos.

 

A cada nota tenim la sort d'expressar un gran missatge, cada somriure i cada mirada ens omplen i ens carreguen d'energia per a continuar fent el que fem. I és recordar a tothom que no podem esperar que el món canvïi. CANVIA TU, I TOT CANVIARÀ.

Creiem en un nivell de consciència que desperta i anima a altres a entendre que tots som especials, tots tenim un talent (o diversos!) i que podem començar ja a desenvolupar-los i expressar-los per al nostre bé i per al bé de la nostra comunitat.

Som conscients que la música és un vehicle molt poderós, i també sabem que el missatge arriba a qualsevol persona. Ens han dedicat mirades i somriures de totes les edats, tamanys, colors, nacionalitats, ètnies i procedències. Tots som ànimes, i la música ens demostra cada dia que ens entenem, que en el fons, no hi ha diferències entre nosaltres.

 

"Procura deixar el món millor que com te'l vas trobar."

© CORDES DEL SUD. 2017 · Disseny web i Fotografia: Cristina Membrive